Anselcup 2018  

logoanaelcup 2

   

Activiteiten  

Zaterdag 23 juni 20.00 uur
Feestavond Spaarclub
   

Kledingsponsor  

   

Rodajc_Partner  

RodaJC

   


20171008GeusseltLHC 1 11

Op zondagmiddag 8 oktober speelde LHC 1 de uitwedstrijd tegen Geusselt Sport in Maastricht. Beide ploegen bleken aan elkaar gewaagd en er volgde een op en neergaande wedstrijd. Beide elftallen verschenen keer op keer in het doelgebied van de tegenstander.

Geusselt Sport opende de score en nog in de eerste helft maakte Leroy Eerlingen de gelijkmaker. In de tweede helft gaf de thuisploeg het middenveld aan LHC. Keer op keer kwamen de mannen van Sid Plum en Patrick Uebachs in het zestienmetergebied aan de bal, maar niemand die op doel schoot. Steeds werd de bal weer doorgetikt naar een medespeler. De Maastrichtenaren waren daarentegen een stuk effectiever. Zij verschenen een handvol keren voor het doel van Rob Kerris, maar scoorden wel nog drie keer. Daarmee werd de eindstand 4-1 voor de thuisclub. Dus net als vorige week speelde LHC een goede wedstrijd maar vergat te scoren en dat moet de komende zondag tegen Scharn anders. Voor meer foto's: like Photo Wim B on Facebook

   

Breaking News  

Deze week

Dinsdag 17 april 2018 speelt SVA 2 tegen Chevremont een ingelaste competitiewedstrijd om 20.00u. Die wedstrijd zal op het B veld worden gespeeld. Dat betekent dat trainingen plaatsvinden op C en D veld. LHC 1: een helft, SVA 1: een helft, recreanten en dames: een helft delen.

   

Websitesponsor  

Posthoorn03

   
© 2013@Laura Hopel Combinatie