Websitesponsor  

Posthoorn03

   

Activiteiten  

14 juni Kantine
Jubilarissen  
30 juni LHC
Wielerronde  
   

Afspraak Fysio-Vision  

Logo Fysiovision

   


vrijwilligersDe mooiste voetbalvereniging van Eygelshoven mag zich al jaren gelukkig prijzen. Wij kunnen altijd rekenen op een trouwe schare vrijwilligers die het mogelijk maken dat er jaar in jaar uit met veel plezier door honderden kinderen en volwassenen gebruik kan worden gemaakt van het sportcomplex aan de Anselderlaan.

Maar helaas loopt het aantal vrijwilligers al jaren achteruit. Zeer begrijpelijk omdat iedereen het drukker krijgt met werk en gezin en wat al niet meer.  Maar zonder vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan en daarom zijn wij altijd op zoek naar mannen en vrouwen van alle leeftijden die een paar uurtjes per maand de tijd willen nemen om onze club te ondersteunen.

Letterlijk geldt ook bij ons “vele handen maken licht werk”.

Waar hebben we op dit moment extra handen nodig:

Een materiaalman/-vrouw die ervoor zorgt dat shirts, hesjes netjes zijn en beschikbaar voor iedereen, dat ballen en pionnetjes in goede staat verkeren. Verder allerlei hand en spandiensten die je voorbij ziet komen.

Scheidsrechters die in het weekend een wedstrijdje willen fluiten. Speeldagen zijn bijna altijd in de weekenden. Enige kennis van het voetbalspel is natuurlijk een vereiste. Wanneer er ambities zijn om een opleiding te volgen bij de KNVB kan LHC hier ook in faciliteren.

Een coördinator Scheidsrechter bij senioren. Deze meneer/mevrouw zorgt ervoor dat de wekelijks geplande wedstrijden in Eygelshoven een scheidsrechter toegewezen krijgen. Voor deze functie is het indelen van je tijd helemaal naar eigen wens.       

Leden voor de sponsorcommissie. Een vereniging heeft natuurlijk altijd sponsoren nodig en daar moet actief naar gezocht worden. Deze functie vul je in naar eigen tijd en het enige wat je nodig hebt is een vlotte babbel en overredingskracht. Een paar keer per jaar overleg je met de overige leden van de commissie.

Daarnaast is LHC nog dringend op zoek naar een nieuwe Penningmeester

Deze functie maakt onderdeel uit van het Bestuur van LHC. Voor deze functie is een affiniteit met cijfertjes en boekhouding een grote pre. Een keer per maand wordt er door het bestuur vergaderd op de donderdagavond en jouw aanwezigheid hier is zeer gewenst. Verder kun je deze functie thuis uitvoeren en kun je denken aan een gemiddelde inspanning van 1-2 uurtjes per week. Als Penningmeester heb je de overall view van een team van vrijwilligers die zich bezig houden met de financiële tak van LHC. Een affiniteit met digitaal werken is een pre maar zeker geen must. Spreekt een van deze functies je aan of wil je meer informatie? Denk je wel iets te kunnen betekenen maar niet de hele functie te kunnen vervullen? Heb je andere manieren waarop je onze vereniging zou kunnen en willen helpen? Neem vooral contact met ons op en we kunnen samen een passende oplossing vinden.

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan nemen wij contact met je op.

Met vriendelijke groeten;

Kirstie Gerards (secretaris)

   
© 2013@Laura Hopel Combinatie